عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 374
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1024
:: باردید دیروز : 167
:: بازدید هفته : 1265
:: بازدید ماه : 3860
:: بازدید سال : 3860
:: بازدید کلی : 259716

RSS

Powered By
loxblog.Com

عکس بازار

چرا موبایل داغ میکند؟
شنبه 4 ارديبهشت 1400 ساعت 13:57 | بازدید : 814 | نوشته ‌شده به دست امین پارسیان | ( نظرات )

چند بار متوجه شده اید که دستگاه همراه شما کمی گرم می شود و لمس می شود؟ بیشتر اوقات ، مسئله مهمی نیست. اما گاهی اوقات چنین است: چند مدل از تلفن ها آنقدر داغ شده اند که آتش گرفته اند و منجر به ممنوعیت های هواپیمایی می شود.

اگرچه احتمال احتراق خود به خودی تلفن بسیار نادر است (به گفته برایان بارنت ، متخصص ایمنی باتری ، از هر 10 میلیون نفر 1) ، این روزها به دلیل استفاده بیش از حد از باتری های لیتیوم یون ، این اتفاق بیشتر می افتد.

اگر نیاز به تعمیر موبایل دارید، با بابافون همراه باشید.

گرم شدن بیش از حد تلفن همراه مشکلی است زیرا ما از دستگاه های بسیار کوچک تقاضای بیشتری داریم. به عبارت دیگر ، ما ابزارهای جیبی با قدرت محاسبه لپ تاپ ها می خواهیم. رایانه های شخصی معمولاً دارای سیستم های خنک کننده مفصلی مانند فن های داخلی برای کنترل گرمای فراری هستند. تلفن های هوشمند این کار را نمی کنند ، این بدان معناست که طراحان محصول برای کاهش مشکل باید روی طراحی هوشمندانه تمرکز کنند.

چرا تلفن ها داغ می شوند؟

چرا در وهله اول تلفن همراه شما حتی گرم می شود؟ هر دستگاه الکترونیکی و محاسباتی از مدارهایی تشکیل شده است که حاوی سیمهای باریک و بلندی است که برق را هدایت می کنند. در یک جهان ایده آل ، اینها رساناهای کاملی هستند و برق بلامانع از طریق آنها جریان می یابد. اما در دنیای واقعی ، همه مواد مقاومت می کنند.

هنگامی که جریان الکتریکی از طریق یک رسانا عبور می کند ، برای غلبه بر مقاومت مجبور به صرف انرژی است. این انرژی به صورت گرما آزاد می شود که باعث افزایش دمای کل مدار می شود. گرما با گذشت زمان از بین می رود و توسط بسته بندی و هوای اطراف مدار منتقل می شود. اما اگر گرما بیش از حد سریع تولید شود و اگر بسته بندی خیلی محکم باشد ، گرما می تواند جمع شود.

مشکل گرمای فراری فقط به تلفن های همراه محدود نمی شود. رایانه ها واحد پردازش مرکزی دارند که با ترانزیستور کار می کنند. ترانزیستورها هنگام اجرای برنامه ها و پردازش داده ها ، بین حالت های مختلف خاموش و روشن می شوند. با انجام این کار ، آنها گرما تولید می کنند. هرچه بیشتر روشن و خاموش شوند ، داغتر می شوند.

در مواردی که دستگاه ها به آتش می کشند ، مشکل ممکن است در طراحی جمع و جور باتری های یون لیتیوم مورد استفاده باشد. پایانه های مثبت و منفی باتری ها لمس می شوند و منجر به احتراق می شوند.

مقصر مشترک چیست؟ 

در ابتدایی ترین حالت ، هرچه کار با تلفن همراه خود بیشتر باشد ، داغتر می شود.

این مشکل به ویژه هنگامی که دستگاه با اجرای برنامه ها یا برنامه های زیادی تحت فشار قرار می گیرد ، حادتر می شود. بلوتوث یکی دیگر از کاربران بزرگ قدرت پردازش است که باعث می شود دستگاه ها با سرعت بیشتری گرم شوند.

 

پوشش می تواند مشکل را تقویت کند. اگرچه کاورها و کاپشن های تلفن باعث زیبایی گوشی ها می شوند ، اما اینها دام های گرما هستند.

اگر در اثر لمس بیش از حد گرم شود ، می توانید بگویید که ممکن است به طور خطرناکی داغ شود. برآمدگی یا تارهای غیرمعمول نیز نشانه ای از مشکلات است. صداهای هیرسینگ ظریف می تواند نشانه ای از واکنش های شیمیایی فراری باشد. تلفن های همراه نیز در هنگام فشار ، سر و صدا بیشتری دارند.

گزینه های خنک کننده

گرمای زیاد منجر به خرابی گران میدان می شود که رفع آن مدتی طول می کشد. تبلیغات بد و هزینه های ضمانت و یادآوری همه هزینه خرابی در زمینه است. تلفن های همراه و دستگاه های الکترونیکی مربوطه باید به گونه ای طراحی و تولید شوند که چنین مواردی را به طور مثر مدیریت کنند.

موارد زیادی وجود دارد که مصرف کنندگان می توانند برای اطمینان از گرم نشدن بیش از حد تلفن های همراه و دستگاه ها انجام دهند. این استراتژی ها شامل موارد زیر است:

  • بررسی برنامه های فراری
  • به روز نگه داشتن برنامه ها
  • مطمئن شوید که قاب گوشی مناسب است
  • در صورت عدم استفاده از دستگاه ، از برق وصل شوید



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: